fbpx

Sisteme termodinamice

Încălzitoare ionice

Totul pentru lemn

De ce încălzitoarele ionice STAFOR?

Eficiența

Sistemele de încălzire prin ionizare STAFOR sunt singurele care au o rată de conversie a energiei electrice în energie termică de la 1 (100%) până la 2,04 (204%), în funcție de modelul de încălzitor și funcționare. La alți producători, acest parametru este mai mic decât 1. Acest lucru înseamnă că, dacă utilizați încălzitorul ionic STAFOR, curentul electric consumat poate încălzi un spațiu mai mare și în consecință, costurile de încălzire sunt mai reduse. Prin utilizarea a 1kW de energie electrică, încalzitorul ionic STAFOR ( sistemul de încălzire) produce până la 2.04 kW de energie termică!

Siguranța electrică

Designul original și patentat al încălzitorului ionic este fundamental diferit de modelele altor producători. Acesta permite utilizarea principiului separării spațiului de lucru de câmpul de protecție ("celula Faraday"). Pană în prezent, acesta este singurul încălzitor ionic care este 100% în concordanță cu cerințele Directivei Comunității Europene pentru joasă tensiune № 73/23/CEE, privind siguranța electrică și sunt autorizate spre vânzare și utilizare în statele membre ale Uniunii Europene.

Calitate și fiabilitate

O atenție deosebită atât pentru siguranță, cât și pentru materialele folosite, a fost încorporată în echipamentele STAFOR în timpul proiectării. Utilizarea de aliaje de înaltă tehnologie și materiale plastice(cu rezistență la căldură de până la 700 °C, cu proprietăți dielectrice îmbunătățite) oferă o înaltă calitate și fiabilitate încălzitorului ionic. Toate aceste standarde fac din încăzitorul nostru un produs net superior față de ceea ce întâlnim la alți producători. Toate materialele folosite la fabricarea încălzitorului au certificate de calitate europene!

Despre STAFOR

Descriere Încălzitoare Ionice STAFORPentru firma STAFOR direcțiile principale de lucru sunt:
  • fabricarea de substanțe chimice, produse pentru industria mobilei și materiale de construcții;
  • fabricarea de încălzitoare ionice și automatizări de control.
Compania dezvoltă și produce materiale absolut noi, pentru cerințele pieței. Pentru asta compania apelează la experții externi de înaltă calificare pentru a realiza împreună cu personalul propriu programul de cerecetare-dezvoltare.  În aceast program de cercetare, compania acordă o atenție deosebită tehnologiei și dezvoltării de noi materiale de construcție.

Întreaga varietate de produse fabricate de companie, poartă marca înregistrată ”STAFOR”, care este o marcă comercială înregistrată, pentru care drepturile legale de utilizare și de proprietatate sunt protejate de legislația din Republica Letonia, precum și de legile și acordurile internaționale. Utilizarea acestei mărci comerciale este permisă numai cu acordul STAFOR ltd.

Experții verifică permanent toate produsele pentru problemele de calitate și de siguranță în exploatare, în conformitate cu Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului (EK) Nr.1907/2006 (REACH). Cea mai mare parte a produselor, care sunt de vânzare, sunt certificate internațional, chiar și la produse pentru care conform reglementărilor stricte nu ar trebui să o facă.

Acordând o atenție deosebită calității mediului compania STAFOR cooperează cu Ministerul Mediului din Republica Letonia și "Centura verde"(Zaļā JOSTA) pentru a realiza produse care prezervă și asigură o dezvoltare durabilă.

Încalzitoare Ionice STAFOR

Pentru apartamente, case, garaje sau spații de producție si de depozitare!