Eficiența

STAFOR, sistemele de încălzire prin ionizare sunt singurele care au rată de conversie a energiei electrice crescută COP de la 1 (100%) la electric, până la 2,04 (204%) la termic, în funcție de modelul de modul încălzitor și funcționare. La alți producători, acest parametru este mai mic decât 1. Acest lucru înseamnă că, dacă utilizați Încălzitorul Ionic STAFOR, curentul electric consumat poate încălzi un spațiu mai mare și respectiv, costurile de încălzire sunt reduse. Prin utilizarea 1kW de energie electrică, Încalzitorul Ionic STAFOR(sistem de încălzire) produce până la 2.04kW de energie termică. 

Nu plătiți suplimentar pentru încălzire! Utilizați Încălzitoarele Ionice de Înaltă Eficiență STAFOR!

Siguranța electrică

Designul original, patentat al încălzitorului ionic este fundamental diferită de modelele altor producători. Aceasta permite să utilizeze principiul separării spațiului de lucru și câmpul de protecție ("celula Faraday"). Pană în prezent, acesta este singurul încălzitor ionic, care este în întregime în concordanță cu cerințele Directivei Comunității Europene pentru joasă tensiune № 73/23/CEE privind siguranța electrică și sunt autorizate spre vânzare și utilizarea în statele membre ale UE . 

Nu expuneți viața dumneavoastră și viața altor persoane la pericole. Utilizați echipamente electrice sigure - Încălzitoarele Ionice STAFOR! 

Aparatele de la alți producători pot avea o scurgere periculoasă a curentului electric pe corpul încălzitorului!

Calitate și fiabilitate

O atenție deosebită pentru siguranță și pentru materialele folosite a fost încorporată în echipamentele STAFOR  în timpul proiectării acestora. Utilizarea de aliaje de înaltă tehnologie și materiale plastice(cu rezistență la căldură până la 700 ° C, cu proprietăți dielectrice îmbunătățite) oferă înaltă calitate și fiabilitate a Încălzitorului Ionic STAFOR, făcându-l de preferat în comparație cu alte produse de la alți producători. Toate materialele folosite la fabricarea încălzitorului au certificate de calitate europene. Construcția încălzitorului și materialele utilizate exclud manifestările proceselor distructive din aparat(electroliza, reacții chimice, etc.), care, din păcate, la alți producători apar. Astfel de manifestări pot duce la erodarea prematură a electrozilor și a altor elemente de proiectare a încălzitorului, până la distrugerea lor completă, funcționarea instabilă, consumul de energie crescut, sau scăderea COP(coeficientul de performanță). 

Experiența în utilizarea Încălzitoarelor Ionice STAFOR indică faptul că echipamentele, utilizate mai mult de 5 ani, nu prezintă semne de eroziune a electrozilor și a altor elemente de construcție a aparatului, iar parametrii de funcționare sunt stabili. Durata de exploatare a Încălzitorului Ionic STAFOR supus regulilor de instalare și funcționare este de cel puțin 10 ani. 

Automatizarea eficientă și fiabilă a Încălzitoarelor Ionice STAFOR, spre deosebire de cele ale altor producători, are funcții de protecție la suprasarcină, de alinierea fazelor curentului sau la rămânerea în două faze a curentului. Aceasta oferă o funcționare stabilă a încălzitorului și eficiență energetică. 

Agentul termic STATERM EKO E40 utilizat pentru Încălzitoarele Ionice STAFOR furnizează o compoziție ionică stabilă, stabilitatea parametrilor electrici ai aparatului și COP ridicat. 

Alegeti calitatea, utilizați încălzitoare fiabile STAFOR!

Universal și adaptabil

Sistemul original de încălzire ionică STAFOR poate fi utilizat ca sursă principală de căldură pentru sistemele de încălzire cu radiatoare și "pardoseli calde". Acesta poate fi utilizat pentru a încălzi apa dintr-un boiler sau un schimbator de căldură.

Sistemele de Incălzire Ionice STAFOR pot fi conectate și pot lucra împreună cu:

  • Centrale pe combustibil solid
  • Centrale pe combustibil lichid
  • Colectoare solare,
  • Tehnologia case inteligente,
  • Sisteme fotovoltaice,
  • Generatoare eoliene,
  • Toate celelalte sisteme de încălzire sau de economisire a energiei.